Dagopvang

dvc Dischveld

 

 

 

 

 Voor wie ?

 

Dagverzorgingscentrum Dischveld biedt een oplossing voor senioren die alleen of met partner/familie thuis wonen, maar gedurende de dag extra ondersteuning kunnen gebruiken.  We richten ons ook naar mensen met nood aan sociaal contact.  Dit initiatief geeft aan de gebruiker de kans om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.  Tegelijk biedt het de mogelijkheid aan de mantelzorgers om gedurende één of meerdere dagen per week een rustpauze in te lassen. 

Heeft de thuisverzorger nood aan een langere rustpauze (bv. één of meerdere weken), dan kan het kortverblijf van het wzc De Plataan uitkomst bieden.

 

 

 

Wat ?

 

Wij bieden naast het vervoer, de verzorging, een warme maaltijd, de koffie en dranken ook gezelschap en een zinvolle dagbesteding.
De zorgbehoevende senior kan één of meerdere dagen per week bij ons terecht.
Dagelijks kunnen we aan gemiddeld 25 senioren opvang bieden.
Het Dischveld is alle werkdagen open van 8u30 tot 17u00.

 

 

Vervoer ?

 

Wij beschikken zelf over één comfortabel busje dat volledig aangepast is voor een veilig vervoer van en naar het centrum van zowel mobiele als rolstoelafhankelijke senioren. Daarnaast doen we ook een beroep op het busje van LDC De Leest, zodat iedereen tijdig in het DVC aankomt.

 

 

Prijzen ?

 

De prijzen voor opname in het dagverzorgingscentrum vind je hier.

 

 

Hoe aanvragen ?

 

Voor meer informatie en/of aanvragen kan je terecht bij de coördinator van het dagverzorgingscentrum. 

 

Contact

dvc Dischveld
Odiel Spruyttestraat 33 - 2
8870 Izegem

051/33.80.00 051/33.80.01 Contacteer ons